Telefoon: 0180-453106 | Email: info@hengelsport.wesdijk.nl

Lage Dartsprijzen bij Wesdijk:

Wesdijk Dartspeciaalzaak heeft al haar dartmaterialen fors in prijs verlaagd! Alle Dartpijlen van Target, Unicorn, XQ- Darts, Bull’s en Mc Kicks zijn nu vast in prijs verlaagd tot wel 25%! Daarnaast zijn alle shafts en flights standaard met 15% verlaagd EN koop je bij afname van 5 stuks nog eens dubbel voordelig met nog eens 20% korting! Ook de Etuis, Dartborden, Scoreborden en alle andere Dart accesoires zijn met 10% tot 25% vast in prijs verlaagd.

Goedkoop Dartmaterialen kopen doe je bij Wesdijk Darts.

Vandaag voor 15:00 besteld is volgende werkdag in huis. Gratis vanaf € 49,-!

Darten doe je natuurlijk met Wesdijk Darts in Barendrecht!

https://www.wesdijk.nl/hengelsport/247-darts

Teambuilding of Bedrijfsfeest?: Huur Mobiele wedstrijd banen bij Wesdijk:

https://www.wesdijk.nl/hengelsport/290-verhuur-dartbanen

 

Extra hoge kortingen op Dartborden, Dartpijlen en Cabinets:

Om mee te kunnen met de online prijzenoorlog, hebben wij ontzettend veel materialen flink in prijs verlaagd.

Kijk en bestel jouw nieuwe set hier: https://www.wesdijk.nl/hengelsport/247-darts

Of kom naar de winkel waar je je pijlen eerst kunt proberen. Wel zo handig toch?!

 

Volop nieuwe Darts, inclusief waanzinnig collectors item Target Elysian!

Ons Dart assortiment wordt regelmatig onder de loep genomen en gefinetuned:

Zo zijn er een aantal nieuwe en goed betaalbare Darts van Target & Bull’s, maar ook luxere varianten zoals de Target Daytona fire, de nieuwe Phil Taylor pijlen en de top off de bill: Target Elysian: http://www.wesdijk.nl/hengelsport/247-darts

De meest spectaculaire introductie van 2015 / 2016 is de Target Elysian. Zowel van de softtip als van de steeltip versie zijn er slechts 200 geproduceerd. Een echt collectors item! Dit is de meest innovatieve en exclusieve dart ooit gemaakt! Elysian staat in de Griekse mythologie voor perfect en glorieus! Target geeft aan dat dit het concept is van de toekomst. Of er een speler van Team-Target met deze darts gaat spelen is nog niet bekend. Wel zal de gebruikte techniek in de toekomst verwerkt worden in nieuwe darts.

Bij ons aan de Gouwe 9 in Barendrecht kan je altijd terecht om je pijlen ruim te testen voordat je tot aankoop overgaat. Zeer regelmatig leidt dit onder een stukje begeleiding en advies toch tot een andere aankoop dan er gepland was, waar men meer dan tevreden is.

target elysian

*Bedrijfsfeest of Teambuilding: Huur mobiele Dartbanen!

 

 

van gerwen

Darten zit als sport en als hobby al jaren in de lift. Voor Nederlanders komt dit vooral door de fenomenale prestaties van Michael van Gerwen.

De prestaties van deze jonge Darter zijn bizar. Natuurlijk mag hij nog niet worden vergeleken met de beste darter ooit, Phil Taylor, die al 25 jaar het spelletje domineerde, maar goed op weg is hij zeker. Zo won hij de afgelopen maanden meerdere televisietoernooien en lijkt het erop dat hij ook op het grote WK in December/ Januari hoge ogen zal gooien.

Door deze sport met steeds grotere regelmaat op tv te zien, gaat er bij veel mensen iets kriebelen…..kan ik dat ook?

Ja dat kan. Makkelijk en relatief voordelig. Het ophangen van een dartbord kost amper ruimte. Je pijlen heb je binnen een minuut gepakt en weer opgeruimd. er zijn meerdere beschermmaterialen voor muur en vloer en heel belangrijk…….Darten kun je leren. Hoe meer je oefent, des te beter je wordt, waardoor de motivatie alleen maar toeneemt.

Gezellig met vriend, vriendin, broertje, zusje of ouders, zijn er meerdere spelvarianten of je kunt gewoon zelf iets bedenken.

Ook voor de kosten hoef je het niet te laten. Let er hierbij wel op, alle waar naar zijn geld. Een erg goedkoop dartbord of dartpijlen zijn vaak van mindere kwaliteit, wat goedkoop, duurkoop maakt.

Bij ons vind je alles vanaf beginner tot ver gevorderde. Instap (maar wel kwaliteit) dartpijlen vind je al voor € 11.95 en een dartbord al vanaf € 29.95, allemaal van officieel erkende dartmerken.

Kijk zelf maar eens in onze shop: http://www.wesdijk.nl/hengelsport/4819-darts

Wist je trouwens dat wij ook mobiele dartbanen verhuren: http://www.wesdijk.nl/hengelsport/5659-dartbanen-verhuur

Veel plezier met deze onwijs leuke hobby,

 

Team Wesdijk

Bullseye met Wesdijk

 

 

 

Dat Darten populair is behoeft geen uitleg. In deze tijd van het jaar is er bijna dagelijks wel darten te zien op RTL 7. De reden hiervan is vooral dat de Nederlanders het zeer goed doen in deze van origine Engelse sport. In de midden jaren ’90 was het vooral Raymond van Barneveld die Nederland binnen deze sport op de kaart zette.

De populariteit nam een enorme toevlucht en steeds meer Nederlanders sloegen aan het Darten, zowel in competitie verband als thuis. In die jaren stapten de beste darters over van de ene Engelse dartbond, BDO, naar de andere, PDC en zo ook Raymond. Na een kleine inzak periode verscheen de kale sloopkogel uit Vlijmen ten tonele, Michael van Gerwen alias Mighty Mike. Deze jonge Nederlander heeft zich de afgelopen vijf jaar opgewerkt en staat nu nummer 1 van de wereld. Ook Raymond laat bij tijd en wijle weer darts van het hoogste niveau zien en klimt weer op de wereld ranglijst waar hij op het moment 13e staat. Met de Players Championships finals komend weekend voor de boeg, is dit het laatste aanloopje naar het toernooi waar het allemaal om draait. Het WK. Mighty Mike zal alles op alles zetten om zijn titel van dit jaar te prolongeren. De eerste wedstrijddag vind plaats op 18 December en de finale zal in tegenstelling tot andere jaren, op 5 januari gespeeld worden. Volgens de laatste berichten doen er dit WK maar liefst 7 Nederlanders mee. Na dit ruim twee weken durende schouwspel, begint 5 Februari de Premier League. Hierin nemen de 10 beste Darters van de wereld het minimaal twee keer tegen elkaar op. Hierin zal onze andere nationale dartheld, Raymond, alles op alles zetten om zijn titel te verdedigen, welke hij dit jaar in de finale nog afpakte van van Gerwen. De Premier league is iedere donderdagavond live te bekijken. Zoals je leest……..er wordt gedart!

Darts in Barendrecht

Toen wij van Wesdijk eind 2012 de hengelsportzaak aan de Gouwe overnamen, opperde directeur Floor het idee om ook Dart artikelen te gaan verkopen. Deze sport was mij zeker niet vreemd en gezien de geringe ruimte die nodig is om toch een zeer compleet assortiment te bieden, besloten we om als eerste een assortiment Darts in de zaak te zetten. Dit bleek geen flop. Waar men het eerste jaar nog moest wennen aan het idee, dat na Vijfwinkel nu ook Hiemstra binnen Barendrecht geen Darts meer verkoopt, maar Wesdijk, en dan wel op een nieuwe locatie: de Gouwe 9, wisten in 2013/ 2014 zeer veel mensen ons te vinden. Om die reden hebben wij dit jaar groots ingekocht, zodat we ondanks prijsverhogingen binnen de gehele branche, u nog gewoon de prijzen van vorig jaar kunnen bieden. Sterker nog, de meest dartborden zijn de komende weken nog eens extra voordelig met kortingen tot bijna 20%. Online kun je ons gemakkelijk vinden en verzenden we je al je Dartartikelen al vanaf € 49,-. Deze maand doen we daar ook nog eens een setje flights bij kado. Denk je na over nieuwe pijlen, maar zou je ze liever eerst even proberen? Geen probleem. Trek je jas uit en probeer zoveel pijlen als je wilt op onze oefenbaan. Schenken wij een lekker bakje koffie voor je in. Ben je eigenlijk nog heel erg tevreden met je pijlen, maar zijn je pijlen bot? Wij zetten er gratis nieuwe punten voor je in! Zoals je leest kan je voor alles omtrent darts bij ons terecht. Ook bescherm materialen voor vloer en muur zijn bij ons te koop. Het leuke van darten is, dat je voor € 50,- al helemaal compleet de deur uit kan en dus een jaar lang een leuke hobby hebt. Even alleen gooien na het eten of juist samen met een vriend, het kan al voor een klein bedrag.

Darten: Goedkope ontspanning!